Levertijd en kosten

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden.


Uitzondering:
Bij 'vooraf betalen wachten we eerst tot de betaling binnen is alvorens de bestelling in behandeling wordt genomen. Hierdoor wordt de levertijd vertraagd t.o.v. de directe betaalmethodes zoals Ideal en creditcard.

Ophalen in Leiden
Zodra de bestelling klaar is krijg je per email een bericht dat je het kunt komen ophalen. Het is in de meeste gevallen de volgende werkdag na 12.00 uur af te halen.

Sameday Leiden en omstreken. Klik hier voor het  leveringsgebied
Woon je in de buurt van Leiden dan hebben we wel een hele mooie, snelle en schone bezorgdienst voor je. Met de fietskoerier wordt je pakketje bezorgd op dezelfde dag nog dat je hem hebt besteld. De bestelling moet dan voor 12.00 uur bij ons binnen zijn. Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. En de verzendkosten kosten zijn gelijk aan de normale verzendkosten.

Brievenbuspakje
Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Deze worden door postnl in de brievenbus afgeleverd. Je ontvangt in de avond een track and trace code waarmee het pakje gedeeltelijk traceerbaar is.

Pakketdienst
We verzenden het pakket met postnl. Aan het eind van de dag ontvang je een track and tracecode  waarmee je het pakket kunt volgen.