Levertijden en kosten

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden en normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Heb je er geen haast mee en kunnen we het een dag later naar je opsturen dan krijg je een korting van € 0,50 op de verzendkosten.

Ophalen in Leiden

Verzenden is niet nodig, je haalt het gewoon op in onze winkel in Leiden. Altijd verstandig voor breekbare producten. Op werkdagen voor 24.00 uur besteld, de volgende dag af te halen. Zie openingstijden. Je kunt ook aan ons doorgeven dat je het dezelfde dag wilt ophalen. Zodra het voor je klaar ligt krijg je een bericht van ons. Hiervoor betaal je in de winkel een toeslag van 10%.

Brievenbus indien mogelijk

Van Straaten post voor de brievenbuszendingen. Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Naar België en overige EU landen leveren we brievenbus zendingen met Priority. De kosten van een brievenbuspakketje zijn afhankelijk van het gewicht. Deze worden getoond wanneer je een bestelling plaatst.

 

Pakketdienst DHL

Wanneer het niet door de brievenbus gaat wordt de bestelling met een pakketdienst verzonden. Je kunt hier ook direct voor kiezen. Het voordeel hiervan is dat de levering vrijwel in alle gevallen de volgende werkdag wordt aangeboden.

Nederland € 5,95 per zending levering tussen 09.00 uur en 18.00 uur. Avondlevering € 6,95 tussen 18.00 uur en 21.00 uur, niet op de dag van de bestelling maar de volgende werkdag.

Duitsland en België € 8,95
Wijnflessen hebben een toeslag bij grote aantallen.