Herroepingsrecht

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, of indien u het per brievenbus heeft besteld vanaf € 1,40. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van u retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Om gebruik te maken van dit recht klikt u hier voor een formulier.

Uitzondering maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt en die speciaal voor u op maat zijn gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De lettertypes van de voorbeelden voor de bedrukkingen op deze website dienen slechts ter illustratie en kunnen iets afwijken van het lettertype dat u werkelijk ontvangt op het product dat u bestelt. Dit heeft te maken met oude voorbeelden waarvan het lettertypes inmiddels door ons zijn aangepast, of waarvan wij geen licentie hebben. Zoals gezegd zal dit verschil zeer klein zijn en nauwelijks zichtbaar. Dit is geen productiefout en geeft geen recht om te retourneren.