Levertijd:Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
  • Beschrijving
  • Meer
Leisteen fotolijst waarbij de foto wordt bedrukt op een witte toplaag. Naast de foto kun je het leisteen ook voorzien van een eigen tekst. Deze leisteen fotolijsten worden ook vaak bij herdenkingsplechtigheden gebruikt. Deze leisteen fotolijst wordt met behulp van 2 standaards neergezet.

Helaas niet geschikt voor buiten gebruik, omdat de kleuren zullen vervagen door de invloed van de zon. Mocht je het toch buiten willen gebruiken, bewerk de leisteen dan eerst met een uv bestendige coating om weersinvloeden tegen te gaan.

Houd er rekening mee dat wij bij de randen van dit product altijd een paar milimeter overlap van de foto nodig hebben om deze er volledig op te krijgen. Dus alles wat dichter dan 0,5 mm bij de rand van je foto komt kan wegvallen.

Leisteen waarbij de foto rechtstreeks op het steen wordt gedrukt.

Een gekleurde afdruk kan natuurlijk ook, maar het is mooier bij dit artikel als er gekozen wordt voor een minder kleurige afdruk. In dat geval nemen we één kleur en die isoleren we, de rest wordt dan zwart wit afgedrukt. Er worden twee standaards meegeleverd, behalve bij de leisteen klok, hier zitten ophanghaakjes bij.